Fordele

Når du vælger at købe din emballage hos Packwise, er du garanteret en service, som rækker meget længere end til levering af din ordre. Både før, under og efter dit emballagekøb stiller vi vores viden og kompetencer til rådighed for dig.

Hos Packwise får du derfor:

Produkt support

Vi rådgiver dig om emballagemuligheder og –alternativer og sikrer, at den ønskede pumpe, trigger spray eller kapsel passer til din flaske eller flakon. Vi kontrollerer (fx) gevind og dimensioner, foretager lækage-test og afmåler stigerørslængde for optimal dispensering.

Teknisk assistance

Fylde- og procesanlæg kræver indsigt og teknisk kompetence. Vi ved af erfaring, at indkøring af ny emballage kan kræve ekstra ressourcer. Derfor tilbyder vi teknisk assistance ved test og indkøring af ny emballage på bl.a. automatisk fylde- og procesanlæg. Uanset lokation kan du altid trække på vores tekniske personale.

Produktionsanalyse

Efter aftale bistår vi gerne med analyse af din produktion og fyldeanlæg, så du reducerer produktionsstop og opnår det bedst mulige produktionsoutput. Kontakt os gerne her for nærmere dialog.

Design og udvikling af emballage

Dialog om formsprog, taktil overflade og shelf impact. Grafisk design til standardemballage eller redesign af eksisterende designlinje m.m. Det er meget ligetil: En god emballage appellerer til vores sans for æstetik. Læs mere om vores tilgang til emballagedesign og emballageudvikling på packwise.dk.